Gjinekologji dhe Steriliteti

Këtu në Jinemed, ne jemi të përkushtuar për të zgjidhur këtë gjendje duke ju ndihmuar të kapërcyer frikën e nënshtruar trajtimit në një vend të huaj.

Lexo më shumë
Steriliteti Mjekimi

Steriliteti është në rritje në komunitetet moderne. Në burra rënie në numërimin e spermës për shkak të mjedisit toksike dhe evolucionarë mundshëm...

Lexo më shumë

Medikamente dhe Fertility Mjekimi

In Vitro Fekondimin është një zgjidhje e mrekullueshme për të infertilitetit dhe shumë çifte vendas dhe të huaj (sidomos britanike) zgjodhi qendra Jinemed të për shkak të saj know-how, shërbim profesional, disponueshmërinë e të gjitha teknikave dhe kostove më të ulëta. Që nga viti 2005 Jinemed ka fituar përvojë në trajtimin e pacientëve nga jashtë të cilët kanë vështirësi për të hyrë në këtë trajtim në vendet e tyre për shkak të arsyeve të ndryshme. Jinemed e kupton psikologjinë e çifteve të cilët fluturojnë jashtë vendit për të hyrë në trajtimin e fertilitetit dhe të përpiqet për të bërë komunikimin sa më të shquar të jetë e mundur nga kontakti i parë deri në dorëzimin e fëmijës IVF.

tazzle tadalafil tablets

Medikamente dhe Fertility Mjekimi

Lexo më shumë Video

Dëshmi

viagra london buy cheap viagra pills uk viagra online sales in india viagra natural huang he mercadolibre qual o melhor generico do cialis www.viagra.com sildenafil 100mg erfahrungsberichte canadian pharmacies online cialis pas cher ou acheter du viagra en pharmacie sans ordonnance sildenafil 100mg how to use citrato de sildenafila viagra online uk brisko schneider viagra where to get viagra viagra effetti collaterali a lungo termine canadian online pharmacies legitimate places to buy viagra online sildenafil neuraxpharm 100 mg cialis tadalafil 20mg dosage se puede comprar viagra en mexico