IVF and Jinemed

Leave A Comment

IVF dhe JINEMED Për herë të parë “foshnja me fekondim artificial” kishte lindur në Londër në vitin 1978,madje as mjekët nuk e kishin paramenduar se si ky zhvillim do të hap një epokë të re në trajtimin e infertilitetit.Luis Brown

Mashkull Factor

Leave A Comment

Testet e Infertilitetit   Testet që bëhen për Infertilitetin e Burrave     Testet e Hormoneve Në rastet e infertilitetit tek burrat , kërkimet hormonale bëhen vetëm nëse është zbuluar ndonjë problem në analizat e rrugëve gjenit

Faktori femra

Leave A Comment

  Arsyet e Infertilitetit tek Gratë Probleme të Shkaktuara nga Vezët Në kushte normale një nga vezët e papjekura në vezore , zhvillohet rritet dhe plas çdo muaj  dhe në këtë mënyrë  ndodh ovulacioni. Anovulacioni është mos kryerja i

PGD Embryo Biopsy

Leave A Comment

  Procedura e IVF/ICSI fillon me stimulimin e vezores së gruas me anë të injektimeve hormonale të cilat zgjasin afërsisht 10 ditë.Pacientja vjen në qendër çdo dy ditë dhe do të vëzhgohet nëpërmjet ekos. Hapi tjetër do të jetë injekti